neděle 26. srpna 2012

!!! POZOR !!! DŮLEŽITÉ !!! PŘEČÍST !!!

Nejsme bulvární noviny ani denní tisk, ale tuto zprávu jsme obdrželi přímo od členů skupiny zakázanÝovoce a je důležité aby si ji přečetlo co nejvíc lidí...


Zpráva je graficky upravena, vše ostatní je autentické přímo od jednoho z členů kapely "FRANZE":




Dnes 25.8.2012 je vyhrožováno 22 čechům od majitele Villy Vrbanc na ostrově PAG v Chorvatsku.



Čechům je vyhrožováno zbitím a zabitím od místního majitele několika hotelů bezpečnostní společností, které chce na Čechy poslat.



CO se stalo?



Prostě jsme kalili, velkej bordel nebyl "ok", vyražený dveře, ale vše zaplaceno všechno v pohodě. Z ničeho nic kalba u bazénu, nějaké "hry" - pleskání po zádech apod. Správce zavolal policii, že se nás bojí, ale přitom se nic nedělo..

I slováci, co jsou ubytovaný ve stejný Ville se za nás postavili, že bylo vše v pořádku. Do 19:00 čekáme na eskortu asi 50-ti securiťáků, kteří nás chtějí vyhodit z hotelu. Po debatě s policií si majitel tohle nesmí dovolit.Po nové zprávě než nás přijedou zmlátit, dojedou za policií aby nemohla zasáhnout.Co se prý stane v hotelu, tak nikdo nebude nic řešit. Za ubytování jsme zaplatili skoro 105.000 Kč. Ubytování jsme měli mít do pondělí do oběda, ale majitel nám nechce vrátit peníze..




Žádné komentáře:

Okomentovat