neděle 11. března 2012

Martin a Venuše – to je název nového filmu zkušeného tandemu Adama Dvořáka a Tomáše Vicana

Martin a Venuše – to je název nového filmu zkušeného tandemu Adama Dvořáka a Tomáše Vicana, u kterého se budete bavit!

Martina a Venuši již brzy představí zkušený a úspěšný tandem  - filmový producent Adam Dvořák (Lidice, Rafťáci) a Tomáš Vican (Bobule, Lidice). Scénář je hotový, tvůrci už mají téměř jasno o představitelích hlavních rolí, stejně tak jako o režisérovi. I tým bude tvořit většina lidí, kteří pracovali na Bobulích anebo na filmu Lidice a jimž osobně je rodinná problematika blízká. Přípravné práce skončí na začátku léta a přes prázdniny se bude natáčet. Podrobnosti k filmu - včetně jména režiséra a herecké obsazení - sdělí tvůrci v nejbližších dnech na tiskové konferenci.  Nejen informace, ale i zajímavě pojaté soutěže, fakta a vědomostní kvízy s motivačním prvkem, budou k dohledání na právě vznikající webové stránce k filmu.

Celovečerní romantická a sexy komedie ze současnosti nazvaná Martin a Venuše má premiéru naplánovanou na březen příštího roku. Příběh, který si v různých variantách prožil pravděpodobně téměř každý, nás provede životem ženy v domácnosti s malými dětmi s pocity nedocenění a bez seberealizace a jejího muže, který se ze všech sil snaží zabezpečit rodinu a na nic jiného nemá čas….sice spolu mluví o tom stejném, ale každý jinak….

Snad už v tuto chvíli můžeme prozradit, že poradcem – jenž „dokořenil“ některé scény či dialogy svými nápady a náměty ze života - je Laura Janáčková „specialistka na vztahy“, protože ve filmu jde právě o partnerské vztahy. Laura v tyto dny startuje i vlastní „kurzy potvor“, ve kterých se ženy dozví, jak „pracovat“ se svým mužem a muži, jak rozpoznat domácí manipulaci.

Rozhodli jsme se, že se budeme bořit mýty a přinášet fakta! Těšte se proto na další zprávy nejen o sexu či partnerském soužití!
Kupříkladu, věděli jste, že existují dvě teorie, jak se mohou muži hádat se ženami? Toto je sice mýtus, ale faktem zůstává, že ani jedna z nich nefunguje.
Mezi lidmi také koluje mýtus o natáčení erotických filmových scén – že prý při jejich natáčení naroste počet lidí na místě do astronomických počtů.  Nevěřte tomu, faktem u nás je, že se každý producent snaží eliminovat přítomné na nejnižší možný počet.

A filmové polibky? To je kapitola sama pro sebe. Mýtem není, že za nefalšovaný a pořádný polibek ve filmu byste mohli jít před druhou světovou válkou v USA i do vězení. Odsoudili by vás za pornografii. Proto na nás tehdejší polibky působí trochu legračně – faktem je, že se mohli líbat pouze na bradu, respektive někam mezi rty a bradu.

A další mýty a fakta zase příště …..

Tým filmu Martin a Venuše:
Producent                         Adam Dvořák
Koproducent                    Tomáš Vican, Vinná galerie
Hudba                               Michal Hrůza
Námět                              Jan Prušinovský
Scénář                              Kristina Dufková, Andrea Jarošová
Odborný poradce             Laura Janáčková

© NEWS4ALL.CZ & Johana Turnerová

Žádné komentáře:

Okomentovat