úterý 3. června 2014

Godsmack - Premiéra klipu nového songu “1000hp”

Godsmack je americká heavy metalová skupina pocházející z Lawrence, Massachusetts. Kapelu tvoří frontman a skladatel písní Sully Erna, kytarista Tony Rombola, baskytarista Robbie Merrill a bubeník Shannon Larkin. Během své působnosti vydali Godsmack již pět studiových alb, jedno EP, jedno demo, tři DVD a po celém světě prodali více jak 19 milionů nahrávek.
Skupina se může pyšnit třemi studiovými deskami (FacelessIV, a The Oracle), které dobyly vrchol Billboard 200. V Billboard Hot Mainstream Rock Tracks (prestižní rocková hitparáda) se patnáct písní od kapely umístilo v Top 5, takového úspěchu nedosáhly ani tak světoznámé skupiny jako Linkin Park nebo Metallica. Godsmack také často vystupují na velkých festivalech typu Ozzfest. V současnosti je to jedna z nejpopulárnějších heavy metalových skupin ve Spojených státech.

Godsmack vydá své šesté album, 1000hp, ještě letos a v očekávání skupina vydala předpremiéru titulní skladby. Podívejte se na 30 sekundovou ukázku níže.

hit bude mít premiéru v rádiích 9. června a na iTunes následující den. Podívejte se na ukázku a dejte nám v komentářích vědět, co si o ní myslíte.


©NEWS4ALL.CZ by Lukash

Žádné komentáře:

Okomentovat