úterý 3. června 2014

Premiéra nového songu kapely Mastodon , “Chimes at Midnight”

MASTODON


Mastodon je americká metalová skupina z Atlanty v Georgii. Byla založena na začátku roku 2000 a skládá se z hráče na basu Troye Sanderse, kytaristy Brenta Hindse, kytaristy Billa Kellihera a bubeníka Branna Dailora. Mnoho jejich písniček obsahuje progresivní koncepty a unikátní instrumentál s mixem čistých vokálů a ostrých křiků. Mastodon vydali pět studiových alb, živé album doplňující DVD a kompilaci jejich prvních materiálů. 








Kapela vydala své první album Remission v roce 2002 které bylo velmi pozitivně hodnocené díky unikátnímu zvuku. Jejich druhé album Leviathan bylo založené na americké knize od Hermana Melvilla, Moby Dick. Tři magazíny ho ocenily cenou Album roku 2004: Revolver, Kerrang! a Terrorizer. Mastodonu se povedl velký komerční úspěch v roce 2011 s jeho albem The Hunter, které se stalo 10. nejlepším albem ve "The billboard 200 chart".








A právě teď mají Mastodon premiéru visualiser videa pro novou píseň, "Chimes at Midnight". Poslechněte si nyní tento song dejte nám vědět, co si o něm myslíte v komentářích. Tento song se také objeví na "Once More ‘Round the Sun", jejich šestém studiovém album, které vyjde 24.června přes Reprise. "Chimes at Midnight" je k dispozici ke stažení zdarma, pokud si album předobjednáte album na http://mastodonrocks.com/




©NEWS4ALL.CZ by Lukash

Žádné komentáře:

Okomentovat